16 Sep 2016

Reborn.

بسم الله الرحمن الرحيم
The name of Allah, Most Gracious, Most Merciful



Reborn. I'm thinking of living this blog back again. Blog ni existed almost 7 years kot walau post dahulu kala amatlah jahil dan memalukan....jadi beta deleted and mulakan hidup baru. kahkah.

Writing here give you satisfaction kot even nobody knows the existence of your blog. Rasa macam kau luahkan dekat seseorang tapi seseorang tu tak bagi respond ape ape pon but, kau rasa lega. Aku ni bukan la jenis nak kongsi masalah sangat dengan manusia in real life.... sebab kengkadang rasa macam...cakap dengan tiang letrik lagi bagus kot. Haa. That's why aku malas nak kongsi masalah dengan kawan2 aku. so aku rasa bila aku type type kat sini, aku ada ruang nak bebel sorang2. haa gitu.

Rasa nak bebel tapi tak tau nak bebel apa. sebab belum ada benda menarik lagi kot. haha! kita tengok lah nanti update ke tak ter-update blog ni nanti haha. ok bye!